Optimaliseren van Teams

Ben je op zoek naar iemand die ieder team kan begeleiden naar de meest optimale situatie?
Zet mij dan in.

Succesvol veranderen doe je samen!

Soms gaat het in een team niet zoals je wilt. Misschien herken je jouw team hierin:

  • de onderlinge samenwerking verloopt soms stroef;
  • er zijn weleens spanningen binnen je team;
  • werkoverleggen verlopen moeizaam
  • de manier van werken kan volgens jou efficiënter;

Als je 1 of meerdere van deze punten herkent, zoek dan niet verder en schakel mijn deskundige hulp in. Je kunt me tijdelijk inzetten als leidinggevende of als begeleider van de verantwoordelijk leidinggevende.

Neem vrijblijvend contact met me op, dan bekijken we samen hoe jouw team een optimaal team wordt.

Meer informatie

Hieronder geef ik je meer informatie over mijn werkwijze bij de optimalisatie van teams. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op.
Symbool

We bespreken in een vrijblijvend gesprek de specifieke situatie van het betreffende team.

Symbool

We bekijken samen aan de hand van de situatie van het team welke strategie het beste past.

Wanneer we het eens zijn over de beste strategie, zijn er twee opties. Ik kan de huidige leidinggevende op de achtergrond begeleiden of je kunt mij tijdelijk inzetten als leidinggevende.

Symbool

We formuleren gezamenlijk een opdracht met heldere doelen. We houden regelmatig contact om een optimaal resultaat te bereiken met het betreffende team.

Symbool

Door mijn jarenlange ervaring weet ik in korte tijd en op een plezierige manier van elk team een optimaal team te maken!

Mijn missie

Ik geloof dat betere leiders een betere wereld maken. Betere leiders werken mensgericht en zijn vol aandacht voor hun team. Door mensgericht leiderschap ben je als leidinggevende van grote invloed op de manier waarop je medewerkers hun werk doen. Medewerkers die uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen zijn op hun beurt weer vol aandacht en betrokken bij de klanten. En zie daar, samen maken we zo een betere wereld.

Mijn werkwijze als coach

In de begeleiding van leidinggevenden werk met diverse methoden en werkvormen, o.a. met Gestalt, NLP technieken, Kernkwadranten, Geweldloze communicatie en Voice Dialogue;

Bij de optimalisatie van een team ga ik uit van een mensgerichte leiderschapsstijl, zie ook mijn missie. In verreweg de meeste gevallen weten de mensen in het team namelijk heel goed wat er beter kan. Ik maak daar graag gebruik van. Goed luisteren en aandacht geven aan de mensen is daarbij cruciaal.

Verder is het altijd maatwerk. Ieder team is anders en vraagt om een andere aanpak.

Ik garandeer dat ik in korte tijd van ieder team het meest optimale team kan maken!

  • Ik heb de Post-HBO Coachpleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid gevolgd bij Blankestijn & Partners.
  • Ik ben binnenkort NOBCO gecertificeerd (in aanvraag, verwacht in zomer 2020)

Testimonials.

Wil je lezen wat klanten over Leads Change zeggen? Hieronder tref je enkele testimonials.

Margaret geeft met haar expertise helder inzicht in hoe jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt. Hoe deze motor optimaal draait en hoeveel vermogen je kunt leveren. Je kunt wel harder willen, maar je bent soms gewoon begrensd. Dan is het fijn te weten wat je hieraan kunt doen o.b.v. jouw persoonlijke neuro4profiel. 

Margaret kan je haarfijn duiden hoe een en ander onder jouw motorkap is georganiseerd. Ze geeft je een heldere toelichting op haar bevindingen, jouw optimale vermogen en voegt daar een persoonlijk advies aan toe. Geen eenheidsworst.

Paul

Margaret is voor mij een vrouw met een rustige en warme uitstraling die integer is en oprecht in haar communicatie. Verder is ze een gevoelsmens, maar wel één met een gezond verstand en een heldere blik. Een mooie combinatie van inlevingsvermogen, ervaring en daadkracht.

Arenda

Kom in contact

Met mensen in contact zijn is mijn vak, ik vind dat heel leuk! Stuur een bericht en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug