Vrijblijvend Persoonlijk Strategie Gesprek

Twijfel je of je begeleiding nodig hebt in jouw situatie, plan dan een vrijblijvend Persoonlijk Strategie Gesprek.

Het is belangrijk om een klik te voelen met iemand die je begeleidt. Ik vind het zelf ook belangrijk dat ik werk met mensen die goed passen bij mijn werkwijze.

Ik adviseer daarom altijd om te starten met een Vrijblijvend Persoonlijk Strategie Gesprek.

Inhoud strategie gesprek

Hieronder lees je wat het Persoonlijk Strategie Gesprek inhoudt.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op.
Symbool

We verkennen de uitdagingen waar jij als leider voor staat

Symbool

We bekijken aan de hand van jouw wensen wat de beste strategie is

Het Persoonlijk Strategie Gesprek geeft duidelijkheid over de mogelijkheden die ik jou kan bieden

Symbool

Klikt het tussen ons, dan kunnen we afspraken maken over het vervolg

Symbool

Het gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets

Mijn missie

Ik geloof dat betere leiders een betere wereld maken. Betere leiders werken mensgericht en zijn vol aandacht voor hun team. Door mensgericht leiderschap ben je als leidinggevende van grote invloed op de manier waarop je medewerkers hun werk doen. Medewerkers die uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen zijn op hun beurt weer vol aandacht en betrokken bij de klanten. En zie daar, samen maken we zo een betere wereld.

Mijn werkwijze als coach

Ik werk met diverse methoden en werkvormen, o.a. met

  • Gestalt;
  • NLP technieken;
  • Kernkwadranten;
  • Geweldloze communicatie;
  • Voice Dialogue;
  • het STER model;
  • Waardengericht coachen.
  •  

Afhankelijk van jouw coachvraag zet ik 1 of meerdere van deze methoden en werkvormen in. Bij mij is coaching altijd maatwerk.

Ik werk niet volgens een vaste methode of techniek. Ieder mens en iedere leidinggevende is immers anders.

  • Ik heb de Post-HBO Coachpleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid gevolgd bij Blankestijn & Partners.
  • Ik ben binnenkort NOBCO gecertificeerd (in aanvraag, verwacht in zomer 2020)

Testimonials.

Wil je lezen wat klanten over Leads Change zeggen? Hieronder tref je enkele testimonials.

Margaret is gericht op samenwerken, is leergierig, heeft de mens op de eerste plaats staan, maar is daarbij ook resultaatgericht. Ze weet wat ze wil bereiken en kan dit op een heldere en zeer prettige wijze uitdragen.

Communicatief is Margaret zeer sterk. Mensen coachen en beter laten functioneren (als mens en als professional) is wat Margaret drijft en succesvol maakt. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Frank

Margaret combineert een open persoonlijkheid met een doortastend, deskundig en op ervaring gebaseerd professioneel optreden. Dat betekent dat je snel zowel op de menskant en op de zaakkant ter zake komt.

Bregje

Kernwoorden die passen bij Margaret: – Persoonlijk – Meedenken – Inleven – Beslissen – Professioneel – Punctueel

Martijn

Margaret is voor mij een vrouw met een rustige en warme uitstraling die integer is en oprecht in haar communicatie. Verder is ze een gevoelsmens, maar wel één met een gezond verstand en een heldere blik. Een mooie combinatie van inlevingsvermogen, ervaring en daadkracht.

Arenda

Kom in contact

Met mensen in contact zijn is mijn vak, ik vind dat heel leuk! Stuur een bericht en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug