Mijn werkwijze

Wil je weten hoe ik werk als Management Coach, lees dan verder.

Ik heb de Post-HBO opleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid gevolgd bij Blankestijn & Partners. Ik ben binnenkort NOBCO gecertificeerd (in aanvraag, naar verwachting medio 2020).

In mijn tijd als leidinggevende heb ik het coachen van mijn medewerkers altijd het leukst gevonden. De begeleiding van de ontwikkeling van mensen vind ik prachtig om te doen. 

Mijn werkwijze

Hieronder lees je hoe mijn werkwijze er uit ziet.

Spreekt mijn werkwijze je aan of heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op.
Symbool

We verkennen de uitdagingen waar jij als leider voor staat. We bekijken daarna samen wat de beste strategie is.

Symbool

Ik start altijd met een Neuro4Profiel, omdat ik het belangrijk vind dat je voldoende vitaal bent. Wil je hier meer over weten, klik dan op de het plaatje boven deze tekst.

Ik werk met diverse methoden en werkvormen, o.a.  Gestalt, RET, NLP technieken, kernkwadranten, geweldloze communicatie, Voice Dialogue, het STER model en waardengericht coachen.

Symbool

Afhankelijk van jouw coachvraag zet ik 1 of meerdere van deze methoden en werkvormen in. Onze gesprekken vinden plaats op een locatie naar keuze.

Symbool

Bij mij is coaching altijd maatwerk. Ik werk niet volgens een vaste methode of techniek. Ieder mens en iedere leidinggevende is immers anders.

Mijn missie

Ik geloof dat betere leiders een betere wereld maken. Betere leiders werken mensgericht en zijn vol aandacht voor hun team. Door mensgericht leiderschap ben je als leidinggevende van grote invloed op de manier waarop je medewerkers hun werk doen. Medewerkers die uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen zijn op hun beurt weer vol aandacht en betrokken bij de klanten. En zie daar, samen maken we zo een betere wereld.

Mijn werkwijze als coach

Ik werk met diverse methoden en werkvormen, o.a. met

  • Gestalt;
  • NLP technieken;
  • Kernkwadranten;
  • Geweldloze communicatie;
  • Voice Dialogue;
  • het STER model;
  • Waardengericht coachen.
  •  

Afhankelijk van jouw coachvraag zet ik 1 of meerdere van deze methoden en werkvormen in. Bij mij is coaching altijd maatwerk.

Ik werk niet volgens een vaste methode of techniek. Ieder mens en iedere leidinggevende is immers anders.

  • Ik heb de Post-HBO Coachpleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid gevolgd bij Blankestijn & Partners.
  • Ik ben binnenkort NOBCO gecertificeerd (in aanvraag, verwacht in zomer 2020)

Testimonials.

Wil je lezen wat klanten over Leads Change zeggen? Hieronder tref je enkele testimonials.

Margaret is gericht op samenwerken, is leergierig, heeft de mens op de eerste plaats staan, maar is daarbij ook resultaatgericht. Ze weet wat ze wil bereiken en kan dit op een heldere en zeer prettige wijze uitdragen.

Communicatief is Margaret zeer sterk. Mensen coachen en beter laten functioneren (als mens en als professional) is wat Margaret drijft en succesvol maakt. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Frank

Margaret combineert een open persoonlijkheid met een doortastend, deskundig en op ervaring gebaseerd professioneel optreden. Dat betekent dat je snel zowel op de menskant en op de zaakkant ter zake komt.

Bregje

Kernwoorden die passen bij Margaret: – Persoonlijk – Meedenken – Inleven – Beslissen – Professioneel – Punctueel

Martijn

Margaret is voor mij een vrouw met een rustige en warme uitstraling die integer is en oprecht in haar communicatie. Verder is ze een gevoelsmens, maar wel één met een gezond verstand en een heldere blik. Een mooie combinatie van inlevingsvermogen, ervaring en daadkracht.

Arenda

Kom in contact

Met mensen in contact zijn is mijn vak, ik vind dat heel leuk! Stuur een bericht en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug