Social Media Leads Change

Hier tref je alle Social Media kanalen waarop wij actief zijn

FACEBOOK

Leads Change
Leads Change
Het is weekend, geniet ervan!

Alhoewel ik het best een gek idee vind dat het leven alleen maar leuk is als je “vrij” bent. Hoezo, geniet je alleen als je niet “moet” werken. Je kunt toch ook genieten als je werkt? Of zie jij dat anders?

Ik schreef er al eens een blog over: heb je vakantie nodig? Of kun je ook je leven zo inrichten dat het bijna altijd leuk is en voelt als vakantie? Lees mijn blog via de link naar mijn website: https://leadschange.nl/heb-je-vakantie-nodig/

Anyway, maak er een heerlijk weekend van!

#weekend #zaterdag #genieten #ontspannen #inzicht #mindermoetenmeerleven #blog #blogger #inspiratie #quoteoftheday
Leads Change
Leads Change
Wat ontspant jou?

Voor mij is dat yoga, maar wat is het voor jou? Ontspannen doet iedereen op zijn eigen manier. Voor de een is dat door hard te lopen, voor de ander door te fietsen. Waar de een zweert bij een cryptogram, is het voor weer een ander kickboksen. Iedereen is anders, dus is ook ontspannen voor iedereen anders.

Dat vind ik ook zo mooi aan het Neuro4Profiel. Na het invullen van een van vragenlijst krijg je persoonlijk advies hoe jij het beste kunt ontspannen. En zo heb ik al veel mensen kunnen helpen om op de juiste manier tot rust te komen. En daardoor hoe ze de balans kunnen bewaren.

Wil jij ook weten wat voor jou de beste manier is om de balans te bewaren? Neem dan contact met me op. Dan stuur ik je de link naar de vragenlijst en maak een afspraak voor een persoonlijk Optimalisatie Adviesgesprek.

#yoga #ontspanning #inzicht #advies #balans #neuro4profiel #coach #begeleiding #yogainspiration #gezondheid #gezondleven #gezondelevensstijl #persoonlijkadvies #managementcoach #leadschange
Leads Change
Leads Change
Je leest het steeds vaker in het nieuws, veel mensen hebben last van vermoeidheid. Jij misschien ook wel?

Daarom vandaag een mooie quote daarover: luister naar het fluisteren van je lijf zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Luister jij echt naar de signalen die je lijf geeft?

Wat doe jij als je regelmatig koffie nodig hebt om de dag door te komen? En doe je iets als je net iets te vaak last van hoofd-, nek- of rugpijn hebt? Denk je dat de vakantie de grote oplossing biedt?

Stop met jezelf voor de gek houden en doe er echt iets aan.

Ik vertel je graag over de mogelijkheden om je energieniveau blijvend te verhogen. Neem contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

#quoteoftheday #quotes #quotestoliveby #gezondheid #inzicht #verandering #zorggoedvoorjezelf #luisteren #coaching #vitaliteit #inspiratie #energie #coach #leadschange
Leads Change
Leads Change
Ik wist niet dat je ook als particulier door jou begeleid kan worden. Ik dacht dat dat alleen kon als je leidinggevende was.

Dat hoorde ik vorige week een coachee tegen me zeggen en dat snap ik natuurlijk helemaal. Als Management en Teamcoach werk ik veel samen met leidinggevenden en teams, maar gelukkig ook regelmatig met andere coachees. Die afwisseling vind ik geweldig.

En laten we eerlijk zijn, feitelijk is iedereen leidinggevende. Je geeft namelijk altijd leiding: aan je leven, aan je loopbaan, aan je gezin, aan je hond, aan jezelf. Kortom: iedereen is een leider. En ook al denk je misschien dat je geen coach nodig hebt, ik weet dat iedereen op zijn tijd een coach kan gebruiken.

Kijk eens op mijn website voor de mogelijkheden of stuur een berichtje voor een vrijblijvend Persoonlijk Strategiegesprek.

#quotoftheday #coaching #coach #managementcoach #inspiratie #leidinggeven #persoonlijkleiderschap #quotes #quotestoliveby #inzicht #inspirationalquotes #motivatie #leadschange #motivationalquotes #stress #burnoutcoach #energie #vitaliteit #gezondheid #zorggoedvoorjezelf
Leads Change
Leads Change
#quotevandedag Als de moed je weer eens in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan

En dat kun je ook letterlijk doen, zoals wij hier de foto tijdens een buiten yogales op het strand. Leuk toch zo samen aan de yoga!

Het kan heel verhelderend zijn om het eens van een andere kant te bekijken als het tegenzit.

Je hebt gewoon soms momenten waarop het niet meezit en je te maken hebt met tegenslag. Stel jezelf dan eens de vraag:

💡 Hoe kan ik dit ook zien?
💡 Zit er een boodschap in?

En als dat niet helpt, ga dan eens op je kop staan en laat het los. Helpt echt😀

Foto van #elementsyogaretreats

#inzicht #inspiratie #verandering #motivatie #inspirationalquotes #motivationalquotes #coaching #managementcoach #coach #quotes #quotestoliveby
Leads Change
Leads Change
Wat droom jij van?
Op vakantie overdenk je vaak je leven. Wat gaat er goed en wat kan beter. Geïnspireerd door de rust tijdens je vakantie wil je iets veranderen aan je leven. Je droomt van een ander leven, maar eenmaal thuis verzand je in dezelfde routine. Je denkt dat het niet kan en laat je tegenhouden door belemmeringen. En dat hoeft niet. Als je het kunt dromen, kun je het ook doen. Walt Disney zei het al. Begin met kleine stappen en werk toe naar je droomleven. Waar droom jij van? 💡
#quoteoftheday #quotes #waltdisney #quote #leefjedroomleven #leefjemooisteleven #mindset #verandering #mindset #positiviteit #inspiratie #inspirationalquotes #motivatie #motivationalquotes #coaching #managementcoach #leadschange #inzicht