Social Media Leads Change

Hier tref je alle Social Media kanalen waarop wij actief zijn

FACEBOOK

Leads Change
Leads Change
Deze week vier ik mijn 1-jarig jubileum als zelfstandig Management en Team Coach. En wie jubileert, trakteert🎉🎉🎁

Iedereen die onder dit bericht een reactie schrijft maakt kans op geweldige prijzen. Vertel in je reactie waar je kans op wilt maken en leg uit waarom. Je mag ook iemand anders taggen die je 1 van de prijzen gunt. Ik verheug me nu al op jullie reacties!

💡1 Neuro4Profiel inclusief Optimalisatie advies
💡3 Coachgesprekken van 1,5 uur over een thema naar keuze (ook geschikt voor niet-leidinggevenden en online of wandelcoaching mogelijk)
💡1 Teamoptimalisatie advies voor leidinggevenden die willen sparren over verbeteringen in hun aanpak
#jubileum #ondernemerschap #leadschange #coaching
Leads Change
Leads Change
Deze week is het 1 jaar geleden dat ik mijn bedrijf Leads Change inschreef bij de Kamer van Koophandel🥳.

Lees hieronder mijn bericht op LinkedIn. Ik uit hierin mijn dankbaarheid🙏🏻. Dankjewel voor jullie steun!

En houd mijn berichten de komende week in de gaten, want ik ga jullie natuurlijk laten meedelen in de feestvreugde 🎉🎉
Leads Change
Leads Change
4 oktober vandaag: dierendag

Vandaag dus een foto van onze lieve Max met daarbij de dingen die we van honden kunnen leren. Fijne dierendag vandaag!

#dierendag #labrador #labradorsofinstagram #inspiratie #leadschange
Leads Change
Leads Change
#quoteoftheday Don’t let the weekend become your weak end

Je hoort mij vaker zeggen dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Gezond eten, voldoende bewegen en goed slapen zijn essentieel om je fit en vitaal te voelen.

Wanneer ik met mensen in gesprek ben over hun leefstijl, hoor ik regelmatig dat ze in het weekend lekker doen waar ze zelf zin in hebben. Dat klinkt op het eerste gezicht heel positief, maar wanneer ik doorvraag komt het vaak neer op lang uitslapen, laat naar bed, alcohol, netflixen op de bank, junkfood eten, etc. Als ik ze dan uitleg dat ze daarmee hun hele ritme en systeem in de war brengen, krijg ik verbaasde reacties. En ze zijn nog verbaasder als ik toelicht dat ze daarmee ook hun energieniveau verlagen, waar ze de rest van de week last van hebben.

Daarom vandaag wat tips om ook in het weekend je gezondheid in de gaten te blijven houden, zodat je echt oplaadt voor de werkweek:

💡 houd in het weekend ongeveer dezelfde tijd aan om om op te staan en te gaan slapen
💡 weersta de verleiding om de hele dag voor de televisie te hangen en ga vooral naar buiten om te bewegen
💡 blijf gezond eten en drink alcohol met mate
💡 plan vooral veel activiteiten waar jij energie van krijgt (dat is voor iedereen anders, dus maak bewuste keuzes)

Zorg er voor met deze tips dat het weekend je energie versterkt en niet verzwakt. Ik wens je een fijn en energiegevend weekend!

#weekend #energie #motivatie #gezondheid #gezondleven #inspiratie #tips #quotes #zaterdag #fijnweekend #coaching #Neuro4Profiel #energieniveau #inspirationalquotes #motivationalquotes #managementcoach #leadschange #FotovanDana
Leads Change
Leads Change
#quoteoftheday Somedays you have to create your own sunshine

Heb jij er ook last van, dat sombere, regenachtige weer? Ik wel, de wereld ziet er gewoon fijner uit als de zon schijnt. Toch probeer ik er ook op donkere dagen wat van te maken. Ik kijk naar de voordelen van het meer binnen leven, de gezelligheid, kaarsjes aan, dat soort dingen.

💡 Hoe zorg jij voor wat zonneschijn in sombere dagen?

#quotes #herfst #zon #inzicht #inspiratie #positiviteit #inspirationalquotes #verandering #coaching #managementcoach #FotovanDana
Leads Change
Leads Change
Een van mijn favoriete quotes van Simon Sinek gaat over aandacht geven aan de mensen in je team. Altijd al heel belangrijk, maar in deze tijd nog belangrijker dan anders. Juist de mensen die nu stil zijn, hebben jouw oprechte aandacht en betrokkenheid nodig.

Het zijn verwarrende en onzekere tijden en het vraagt enorm veel aanpassingsvermogen. Zorg dus extra goed voor je team. Vraag aan ze hoe het gaat. En vergeet vooral niet daarna echt de tijd te nemen om te luisteren naar het antwoord. Plan daar tijd voor in in je agenda.

Wanneer je oprechte aandacht hebt voor je medewerkers, maak jij het verschil als leider!

Dit is 1 van de tips uit mijn blog over leidinggeven op afstand. Speciaal geschreven om als leidinggevende met je team succesvol te blijven nu we allemaal weer verplicht thuiswerken. Ben je benieuwd naar de andere tips, lees het blog op mijn website: https://leadschange.nl/leidinggeven-op-afstand-hoe-doe-je-dat/

#aandacht
#leiderschap
#leadschange