Wat doe ik?

Ik help leidinggevenden en teams om met meer plezier en energie de doelen te halen!

Hoe werk ik?

Symbool

In een gratis Strategie Gesprek bespreken we jouw kwestie of die van jouw team. In dit gesprek kijken we of er een klik is en of ik iets voor jou of je team kan betekenen. Dit gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Druk op de knop en plan dit gratis gesprek.

Symbool

Een hoog energieniveau is noodzakelijk voor goed leiderschap. Wanneer er bij jou sprake is van een verminderd energieniveau of stressklachten, adviseer ik te starten met het Neuro4Profiel. Met het Neuro4Profiel meet ik jouw energie- en stressniveau en geef gericht Optimalisatie Advies.

Ik werk met diverse methoden en werkvormen, o.a.  Gestalt, RET, NLP technieken, kernkwadranten, geweldloze communicatie, Voice Dialogue, het STER model en waardengericht coachen. En ik kijk vooral naar jou of jouw team en pas daar mijn aanpak op aan!

Symbool

Ik garandeer een blijvende verandering voor jou en je team en meer plezier en energie! Jij en je team gaan moeiteloos de doelen halen!

Mijn aanbod

Symbool
Gratis Persoonlijk Strategie Gesprek

Wil je eerst kosteloos en vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden? Plan dan een Persoonlijk Strategie Gesprek.

Symbool
Programma Moeiteloos Leidinggeven

Op basis van 16 jaar leidinggevende ervaring weet ik hoe jij je leiderschap kunt veranderen voor meer plezier en energie. In mijn Programma Moeiteloos Leidinggeven help ik jou om met plezier en energie moeiteloos je team in beweging te krijgen.

Symbool
Team Coaching

Ben je op zoek naar een Team Coach die snel verbinding maakt en zorgt voor meer plezier en energie in het team? Zet mij dan in als Team Coach of als sparringpartner van de leidinggevende.

Symbool
Neuro4Profiel inclusief Persoonlijk Optimalisatie Advies

Wil jij weten wat je kunt doen om snel meer energie en minder stress te voelen? Vraag hier de online test aan en krijg direct inzicht.

Testimonials

"De balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld." 

 

“Ik had gedurende een langere periode te veel van mijzelf gevraagd. We hebben daarna samen gekeken naar oplossingen.

De inzichten en adviezen van Margaret kwamen voor mij op het juiste moment: de balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld.”

Dietwin Bruin, Afdelingshoofd Facilitair & Vastgoed bij de SED Organisatie

"Een waardevol traject en ik kan dit zeker aanraden!"

Foto Emma Berkhout bij testimonial Programma

“Ik heb bij Margaret het Programma gevolgd. Margaret is een positief en enthousiast persoon en communicatief heel sterk. Ik merkte dat we echt met elkaar op 1 lijn zaten.

In de gesprekken en opdrachten liet ze mij zelf bepaalde dingen inzien. Een prettige aanpak waarbij ik tools heb meegekregen om toe te passen in mijn dagelijks leven.

Ik kijk terug op een waardevol traject en kan dit zeker aanraden!”

Emma Berkhout, Marketing Manager bij De Eekhoorn Dutch Furniture
Verander je leiderschap voor meer plezier en energie!

"Ik ben heel blij met de begeleiding door Margaret."

Foto Mirjam Bus bij Testimonial

“Ik ben heel blij met de begeleiding door Margaret. Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en, nog belangrijker, wat daar aan kan doen! En het werkt.”

Mirjam Bus, Interimmanager & Projectleider bij Embeeprojects

"Ze heeft een interessante kijk op dingen, doet alles net even anders."

Foto van Annemieke Hageman die bij de review staat

“Ik had bij Margaret een vraag en antwoord gesprek verwacht, maar de sessie bestond uit interessante opdrachten waarmee we snel naar de kern gingen. Margaret gaf mij een tip waar ik nu bijna dagelijks gebruik van maak. Ze heeft een interessante kijk op dingen, doet alles net even anders en is een warm, positief mens.”

Annemieke Hageman, Zelfstandig marketingadviseur

© Leads Change, 2021