logo leads change
Laat je overtuigen door wat anderen zeggen

Testimonials

Foto Emma Berkhout bij testimonial Programma
Foto Emma Berkhout bij testimonial Programma
Emma Berkhout, Marketing Manager bij De Eekhoorn Dutch Furniture

"Ik kijk terug op een waardevol traject en kan dit zeker aanraden!"

“Ik heb bij Margaret het 1-op-1 coachingstraject gevolgd. Een mooi traject waarbij we ook gekeken hebben naar mijn persoonlijke doelstellingen en manieren om mijn energielevel te verhogen.

Margaret is een positief en enthousiast persoon en communicatief heel sterk. Ik merkte dat we echt met elkaar op een lijn zaten. In de gesprekken en door verschillende opdrachten (die ze altijd goed voorbereidde!) liet ze mij zelf bepaalde dingen inzien. Een prettige aanpak waarbij ik tools heb meegekregen om toe te passen in mijn dagelijks leven.

Ik kijk terug op een waardevol traject en kan dit zeker aanraden! Ik ben sinds het traject gegroeid en kan me voorstellen dat zij en ik in de toekomst elkaar nog vaker zullen spreken en met elkaar aan de slag zullen gaan.”

“Na een intensieve periode waarin ik als leidinggevende in het begin van het Coronatijdperk niet alleen geconfronteerd werd met een andere manieren van leidinggeven maar ook met een het herinrichten van de kantoorgebouwen heb ik Margaret gevraagd voor mij een Neuro4profiel op te stellen.

Dit profiel geeft niet alleen inzicht in je prestatievermogen, maar ook over je herstelvermogen. De uitslag bevestigde mijn gevoel: ik had gedurende een langere periode te veel van mijzelf gevraagd. We hebben daarna samen gekeken naar oplossingen.

De inzichten en adviezen van Margaret kwamen voor mij op het juiste moment: de balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld.”

Foto Emma Berkhout bij testimonial Programma
Dietwin Bruin, Afdelingshoofd Facilitair & Vastgoed bij de SED Organisatie

"De balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld."

Ronald Zeinstra, Manager zakelijke markt, Unive Noord-Holland

"Ik zou haar zeker voor een vergelijkbare opdracht nogmaals inhuren."

“Afgelopen jaar heeft Margaret één van mijn teams onder haar hoede genomen als teamcoach. Binnen die periode heeft ze de knelpunten snel boven water gekregen en hebben we samen gewerkt aan een verbeterplan dat uiteindelijk heeft geresulteerd in een 2.0 versie van het huidige team.

Margaret is gericht op de mensenkant en krijgt snel het vertrouwen. Ze weet de verdieping te maken met de persoon om hem/haar verder te brengen. Dat is wat mij betreft de basis voor een goede coach.

Daarnaast heb ik zeer prettig samen gewerkt met Margaret en zou ik haar zeker voor een vergelijkbare opdracht nogmaals inhuren.”

In een periode van onder andere Covid-19 en een veranderende wereld, waar ik als werkgever en organisatie nieuwe beslissingen in te maken had, merkte ik dat ik vermoeid was en teveel van mijzelf vroeg of te weinig energie genereerde.

Margaret en ik kennen elkaar als vakgenoten en Margaret bood aan het Neuro4profiel af te nemen. Heel treffend en zeer verhelderend. Ikzelf ben het type voortvarend, aanpassen, schakelen en vooral Zelf doen. Feilloos gaat Margaret hierin met mij mee.

Met de humor en de praktische toepassingen die voor mij werken en zo fijn zijn. Kortom na 1 gesprek en wat korte telefonische contacten is mijn veerkracht en energie weer op de rit en is een goede zelfzorg maar weer eens van belang gebleken.”

Yvonne Truijens, Senior Loopbaancoach bij SAMEN

"Heel treffend en zeer verhelderend."

Maaike Steltenpool, Hospitality & Projectmanagement, WLKM   

"Margaret legt je op een persoonlijke en professionele manier uit wat er met je “zijn” gebeurt als je neurotransmitters uit balans zijn.

En nog belangrijker welke concrete stappen je kunt zetten om weer in de juiste flow te komen die bij jou past."

Ik ging met Margaret in zee omdat zij mij nieuwsgierig maakte toen zij vertelde over het neuro4profiel. Ik was niet bekend met deze methodiek en de functie van je neurotransmitters.

De vragenlijst is niet alledaags en de vragen verrassen je. Hoe mooi dat de uitslag van de vragenlijst je de spiegel voorhoudt van de stemming waar je op dat moment in zit.

Margaret legt je op een persoonlijke en professionele manier uit wat er met je “zijn” gebeurt als je neurotransmitters uit balans zijn. En nog belangrijker welke concrete stappen je kunt zetten om weer in de juiste flow te komen die bij jou past. Concreet en gelijk toepasbaar.”

“Bij Margaret had ik een één-op-één sessie met een onderwerp naar keuze gewonnen, ter ere van haar 1-jarig jubileum. Ik had een vraag en antwoord gesprek verwacht, maar de sessie bestond uit interessante opdrachten waarmee we snel naar de kern gingen.

Margaret gaf mij een tip waar ik nu bijna dagelijks gebruik van maak.

Ze heeft een interessante kijk op dingen, doet alles net even anders en is een warm, positief mens.”

Foto van Annemieke Hageman die bij de review staat
Annemieke Hageman, zelfstandig marketingadviseur

"Margaret gaf mij een tip waar ik nu bijna dagelijks gebruik van maak."

Paul de Moed, Management- en budgetcoach

"Margaret geeft met haar expertise helder inzicht in jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt."

“Margaret geeft met haar expertise helder inzicht in hoe jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt. Hoe deze motor optimaal draait en hoeveel vermogen je kunt leveren.

Je kunt wel harder willen, maar je bent soms gewoon begrensd.

Dan is het fijn te weten wat je hieraan kunt doen o.b.v. jouw persoonlijke neuro4profiel.

Margaret kan je haarfijn duiden hoe een en ander onder jouw motorkap is georganiseerd. Ze geeft je een heldere toelichting op haar bevindingen, jouw optimale vermogen en voegt daar een persoonlijk advies aan toe. Geen eenheidsworst.”

“Het Neuro4Profiel heeft me helder inzicht gegeven in de reden van mijn klachten. Ik ben heel blij met de uitleg en begeleiding door Margaret.

Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en belangrijker nog, wat ik daaraan kan doen! En het werkt.” 

Foto Mirjam Bus bij Testimonial
Mirjam Bus, Projectleider en Interimmanager, Embee Projects

"Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en belangrijker nog, wat ik daaraan kan doen!"

Rene Kijk in de Vegte, Afdelingshoofd Ingenieursbureau Werkorganisatie Langedijk en Heerhugowaard

"Ik kreeg ondanks de mooie uitslag wat tips mee om de balans vast te houden."

“Ik wilde kijken of er nog ruimte was voor verbetering. De vragenlijst gaf mij de bevestiging dat ik goed in balans was. Mijn geluk was dat ik een mooi uitgebalanceerde uitslag heb ontvangen. Ik deed/doe het kennelijk goed.

Ik kreeg ondanks de mooie uitslag wat tips om de balans vast te houden. Het advies gaf mij de bevestiging dat ik goed op weg ben.

Ik geef het Neuro4Profiel en het Optimalisatie Adviesgesprek een 8 en heb al een collega getipt over de mogelijkheden.”

 

0 +
Jaren leidinggevende ervaring
0 +
Mensen gecoacht en aangestuurd
0 +
Sparringspartner leidinggevenden
0 +
Connecties

Portfolio

© Leads Change, 2021