Klachten ontstaan niet
als donderslag bij
heldere hemel.
Wil jij snel weten
of er bij jou
sprake is van stress?
Vraag dan de
gratis Energie
Quickscan aan

Alleen met voldoende energie kun je optimaal functioneren als leidinggevende!

Vraag de gratis Energie Quickscan aan!

Klachten ontstaan niet als donderslag bij heldere hemel.

Met de gratis Energie Quickscan

weet je of er bij jou signalen spelen

die kunnen uitgroeien naar (burnout)klachten.

Zo ben je er op tijd bij en kun je erger voorkomen.

Wil jij snel meer energie en minder stress?
Vraag dan nu het Neuro4Profiel aan

Als mens en als professional kun je alleen optimaal functioneren als je over voldoende energie beschikt. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om je eigen energie te managen. En help nu ambitieuze leidinggevenden datzelfde te doen.

Je kent het misschien wel van de veiligheidsinstructies in het vliegtuig: “zet eerst je eigen mondkapje op, voordat je er voor anderen kunt zijn”. En zo werkt het ook voor leidinggevenden. Het begint allemaal met jouw energie. Wanneer je onvoldoende energie hebt, heeft dat een negatieve invloed op je leiderschap. En daarmee op zowel jouw effectiviteit als het plezier in het leidinggeven. 

Ik werk graag met het Neuro4Profiel om inzichtelijk te maken hoe het met jouw energie- en stressniveau gesteld is. En vooral om te zien of en hoe je daar snel op kunt verbeteren.

Met het Neuro4Profiel en mijn Optimalisatie Advies krijg jij snel meer energie en plezier in je werk en je leven!

Wat is het Neuro4Profiel?

Symbool

Het Neuro4Profiel is een energie- en stressmeting. Na het invullen van een online vragenlijst krijg je van mij een rapport met inzicht in je energie- en stressniveau.

Symbool

In het rapport lees je over jouw energie- en stressniveau. Het rapport geeft aan hoe hard en hoe ver je kunt gaan. Ook krijg je inzicht in je fitheid, persoonlijk bewegingsadvies en leefstijladvies.

Die informatie is gebaseerd op de 4 belangrijkste neurotransmitters in je brein. Wanneer 1 of meerdere neurotransmitters niet voldoende functioneren, heeft dat een negatief effect op je gedrag, je energie en het plezier in je leven.

Symbool

Neurotransmitters zorgen voor focus en power, voor snelheid van denken en bewegen, voor ontspanning en herstel, voor emotionele stabiliteit, voor veerkracht en stressbeheersing en voor sociaal gedrag. Alles om optimaal te functioneren als mens en als leidinggevende!

Symbool

In het Optimalisatie Adviesgesprek krijg je van mij concreet en direct toepasbaar verbeter advies. Ook begeleid ik je graag bij het implementeren van dit advies in je dagelijks leven. Ik garandeer je meer plezier en energie in je werk en je leven!

Het Neuro4Profiel en Optimalisatie Advies is echt iets voor jou als.....

✅ je keihard werkt, maar niet tevreden bent met je resultaat

✅ je wordt geleefd door je agenda en rent van meeting naar meeting

✅ je aan het eind van de dag heel moe bent, maar toch moeite hebt met slapen

✅ je op zondagavond geen zin hebt in weer een drukke werkweek

✅ je je regelmatig gehaast en onrustig voelt, ook in je vrije tijd

Herken je 1 of meerdere punten, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Twijfel niet langer en vraag nu het Neuro4Profiel aan!

Testimonials

"Heel treffend en zeer verhelderend."

In een periode van onder andere Covid-19 en een veranderende wereld, waar ik als werkgever en organisatie nieuwe beslissingen in te maken had, merkte ik dat ik vermoeid was en teveel van mijzelf vroeg of te weinig energie genereerde. Margaret en ik kennen elkaar als vakgenoten en Margaret bood aan het Neuro4profiel af te nemen. Heel treffend en zeer verhelderend. Ikzelf ben het type voortvarend, aanpassen, schakelen en vooral Zelf doen. Feilloos gaat Margaret hierin met mij mee. Met de humor en de praktische toepassingen die voor mij werken en zo fijn zijn. Kortom na 1 gesprek en wat korte telefonische contacten is mijn veerkracht en energie weer op de rit en is een goede zelfzorg maar weer eens van belang gebleken.”

Yvonne Truijens, Senior Loopbaancoach en eigenaar van SAMEN

"Margaret geeft met haar expertise helder inzicht in jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt."

“Margaret geeft met haar expertise helder inzicht in hoe jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt. Hoe deze motor optimaal draait en hoeveel vermogen je kunt leveren. Je kunt wel harder willen, maar je bent soms gewoon begrensd. Dan is het fijn te weten wat je hieraan kunt doen o.b.v. jouw persoonlijke neuro4profiel.

Margaret kan je haarfijn duiden hoe een en ander onder jouw motorkap is georganiseerd. Ze geeft je een heldere toelichting op haar bevindingen, jouw optimale vermogen en voegt daar een persoonlijk advies aan toe. Geen eenheidsworst.”

Paul de Moed, Management- en budgetcoach

"Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en belangrijker nog, wat ik daaraan kan doen!"

Foto Mirjam Bus bij Testimonial

“Het Neuro4Profiel heeft me helder inzicht gegeven in de reden van mijn klachten. Ik ben heel blij met de uitleg en begeleiding door Margaret.

Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en belangrijker nog, wat ik daaraan kan doen! En het werkt.” 

Mirjam Bus, Interimmanager & Projectleider, Embee Projects 

"De balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld"

“Na een intensieve periode waarin ik als leidinggevende in het begin van het Coronatijdperk niet alleen geconfronteerd werd met een andere manieren van leidinggeven maar ook met een het herinrichten van de kantoorgebouwen heb ik Margaret gevraagd voor mij een Neuro4profiel op te stellen.

Dit profiel geeft niet alleen inzicht in je prestatievermogen, maar ook over je herstelvermogen. De uitslag bevestigde mijn gevoel: ik had gedurende een langere periode te veel van mijzelf gevraagd. We hebben daarna samen gekeken naar oplossingen.

De inzichten en adviezen van Margaret kwamen voor mij op het juiste moment: de balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld.

Dietwin Bruin, Manager Facilitair & Vastgoed, SED Organisatie 

"Margaret legt je op een persoonlijke en professionele manier uit wat er met je “zijn” gebeurt als je neurotransmitters uit balans zijn. En nog belangrijker welke concrete stappen je kunt zetten om weer in de juiste flow te komen die bij jou past."

Ik ging met Margaret in zee omdat zij mij nieuwsgierig maakte toen zij vertelde over het neuro4profiel. Ik was niet bekend met deze methodiek en de functie van je neurotransmitters.

De vragenlijst is niet alledaags en de vragen verrassen je. Hoe mooi dat de uitslag van de vragenlijst je de spiegel voorhoudt van de stemming waar je op dat moment in zit.

Margaret legt je op een persoonlijke en professionele manier uit wat er met je “zijn” gebeurt als je neurotransmitters uit balans zijn. En nog belangrijker welke concrete stappen je kunt zetten om weer in de juiste flow te komen die bij jou past. Concreet en gelijk toepasbaar.”

Maaike Steltenpool, Hospitality & Projectmanagement, WLKM   

"Ik kreeg ondanks de mooie uitslag wat tips mee om de balans vast te houden."

“Ik wilde kijken of er nog ruimte was voor verbetering. De vragenlijst gaf mij de bevestiging dat ik goed in balans was. Mijn geluk was dat ik een mooi uitgebalanceerde uitslag heb ontvangen. Ik deed/doe het kennelijk goed.

Ik kreeg ondanks de mooie uitslag wat tips om de balans vast te houden. Het advies gaf mij de bevestiging dat ik goed op weg ben.

Ik geef het Neuro4Profiel en het Optimalisatie Adviesgesprek een 8 en heb al een collega getipt over de mogelijkheden.”

Rene Kijk in de Vegte, Afdelingshoofd Ingenieursbureau Werkorganisatie Langedijk en Heerhugowaard 

© Leads Change, 2021