Neuro4Profiel inclusief Optimalisatie Adviesgesprek

Wil jij snel weten hoe je met meer energie en plezier kunt leven en werken?

Vraag je Neuro4Profiel nu aan!

Inhoud Neuro4Profiel & Advies

Het Neuro4Profiel geeft snel zicht op jouw energieniveau.
Door het invullen van een online vragenlijst, weet je snel waar jij op kunt verbeteren.
Je ontvangt concreet en praktisch verbeteradvies in het Persoonlijk Optimalisatie Adviesgesprek.
En door mijn advies bereik je snel resultaat en voel je je weer energiek en heb je plezier in je leven!
Symbool

Je krijgt een rapport met inzicht in je huidige gezondheid, je persoonlijkheid en concrete verbetertips.

Symbool

In het rapport lees je over jouw prestatie- en herstelvermogen, die bepalend zijn voor je gedrag, gevoel en geluk.

Die informatie is gebaseerd op de 4 belangrijkste neurotransmitters in je brein. Wanneer 1 of meerdere neurotransmitters niet voldoende functioneren, heeft dat een negatief effect op je gedrag, gevoel en geluk.

Symbool

Neurotransmitters zorgen voor focus en power, voor snelheid van denken en bewegen, voor ontspanning en herstel, voor emotionele stabiliteit, voor veerkracht en stressbeheersing en voor sociaal gedrag. Alles om optimaal te functioneren.

Symbool

In het Optimalisatie Adviesgesprek krijg je van mij concreet en direct toepasbaar verbeter advies. Ook begeleid ik je graag bij het implementeren van dit advies in je dagelijks leven.

Testimonials.

Na een intensieve periode waarin ik als leidinggevende in het begin van het Coronatijdperk niet alleen geconfronteerd werd met een andere manieren van leidinggeven maar ook met een het herinrichten van de kantoorgebouwen heb ik Margaret gevraagd voor mij een Neuro4profiel op te stellen. Dit profiel geeft niet alleen inzicht in je prestatievermogen, maar ook over je herstelvermogen.

De uitslag bevestigde mijn gevoel: ik had gedurende een langere periode te veel van mijzelf gevraagd. We hebben daarna samen gekeken naar oplossingen.

De inzichten en adviezen van Margaret kwamen voor mij op het juiste moment: de balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld.

Dietwin Bruin,
Manager Facilitair & Vastgoed, SED Organisatie

Margaret geeft met haar expertise helder inzicht in hoe jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt. Hoe deze motor optimaal draait en hoeveel vermogen je kunt leveren. Je kunt wel harder willen, maar je bent soms gewoon begrensd. Dan is het fijn te weten wat je hieraan kunt doen o.b.v. jouw persoonlijke neuro4profiel. 

Margaret kan je haarfijn duiden hoe een en ander onder jouw motorkap is georganiseerd. Ze geeft je een heldere toelichting op haar bevindingen, jouw optimale vermogen en voegt daar een persoonlijk advies aan toe. Geen eenheidsworst.

 

Paul de Moed,
Managementcoach & Budgetcoach

Het Neuro4Profiel heeft me helder inzicht gegeven in de reden van mijn klachten. Ik ben heel blij met de uitleg en begeleiding door Margaret. Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en belangrijker nog, wat ik daaraan kan doen! En het werkt. 

Mirjam Bus,
Adviseur & Projectleider, Embee Projects

© Leads Change, 2021